Програма ОПИК - Договор BG16RFOP002-2.073-6574-C01

За нас

"КОМБИНА БАР" - магазин и сервиз е настоящата фаза на една динамично развиваща се организация, съзнателно водена през годините от един и същи човек, с желанието да създаде система , работеща ОТГОВОРНО и КАЧЕСТВЕНО.

Стартирахме началото си през 2000 г., когато, използвайки своите позиции в Италия, започнахме внос и продажба на кафе машини втора употреба, както и друго барово оборудване, под името ЕТ “СИН-ДИ Владимир Димитров".

Две години по-късно, след 3-месечно обучение в Италия /благодарим на нашите приятели от Падова - VESCOVI кафе/, организирахме собствен сервиз за барови кафе машини. След време разширихме дейността, като включихме и сервиз на нашумелите машини за LAVAZZA капсули и кафе автомати за домашна употреба.

Тъй като “КОМБИНА БАР” е категорично против стилът "пенкелер", и до днес разчитаме на доказали се през годините личности - отговорни, добри специалисти (които за съжаление се броят на пръсти), за обслужването на другите видове барово оборудване. Радост за нас е, че в екипа ни има специалисти, които с удоволствие работят от името на "КОМБИНА БАР" - сервиз за доброто обслужване на клиентите в целия диапазон на баровото оборудване.

Името и логото на "КОМБИНА БАР" ЕООД са олицетворение на основни принципи, водещи ни през целия път на нашето развитие. “КОМБИНА БАР” - магазин осъществява идеята за затворен цикъл и пълно обслужване, като предлага пълна гама резервни части, нови и втора употреба /рециклирани от “КОМБИНА БАР” - сервиз/, кафе машини и друго барово оборудване, изкупуване и замяна на кафе машини, машини под наем, гаранционна и последваща поддръжка, както и всичко свързано с дейноста, представляващо интерес за нас и Клиента.

"КОМБИНА БАР" ЕООД е единствен представител в България на най-голямата фирма за резервни части за барово оборудване в световен мащаб - LF S.p.A, затова е в състояние да достави всякакъв вид резервни части и аксесоари, необходими за барова и сервизна дейност.

"КОМБИНА БАР" ЕООД благодари на своите партньори в Италия: LF; Ricambi Gardosi; Nuova Ricambi; Atel; Fluid-O-Tech; SAB-Italy; La Scala; Futura SRL и др.

"КОМБИНА БАР" ЕООД благодари на своите клиенти: Бианчи Кафе, който довериха сервиза на машините си на нас, още от създаването на фирмата им през 2003г.; Dimello; Costa Cafe; Illy; Mocambo; Re Cafe; Porto Rico, и на повечето други фирми за кафе, които не използват нашият сервиз, но са клиенти на магазина.